Dünyanin en güçlü insani

Yazar B 7 Eylül 2017 Perşembe 0 yorum
Dünyanin En Güçlü 5 İnsani


1.) 

Dünyanın en güçlü adamı

Brian Shaw

(Bilgi yok )

2.)


Johnnie Jakson


New Jerseyli Johnnie Otis Jackson, 2002 yılında IFBB (Uluslararası Vücut Geliştirme Federasyonu) üyesi oldu. Ayrıca 2011 yılında, Mr.Olympia’dan sonra en prestijli organizasyon olan Arnold Classic Vücut Geliştirme Yarışması’nda 7.olmuştur.

 3.)



Phil Heath


Phil Heath ilk kez 31 yaşındayken adından söz ettirdi fakat bu başarı elde etmediği anlamına gelmiyor. 2006 yılında ilk kez katıldığı New York Pro’yu kazandı. O günden beri Arnold Classic yarışmasında iki kez ikincilik ve geçen sene katıldığı Olympia’da yine ikincilik elde etti. Eğer sonuçları biraz daha tutarlı olsaydı, onu listelerin üst sıralarında görmek mümkündü ancak yine de yarışmalarda ciddi ve tehlikeli bir rakip olma özelliğini koruyor.


4.) 



Jay Cutler



Chicago Bears oyun kurucusundan bahsetmiyoruz elbette. Bizim Jay Cutler, son 10 yılda başarıdan başka hiçbir şey elde etmeyen güçlü bir sporcu. Peki, ne çeşit başarılar kazandı? Son 5 Mr.Olympia yarışmalarının dördünü kazandı,(2006,2007,2009,2010) ve geçmişte üç kez Arnold Classic birincisi oldu. (2002-2003-2004) Bu başarıları kazanmadan önce, dört kez Ronnie Coleman’ın ardından ikinci oldu. 2008 yılında Mr.Olympia ünvanını Dexter Jackson’a kaptırdıktan sonra Cutler, ünvanını geri alan üçüncü sporcu oldu. (Diğerleri; Arnold Schwarzenegger ve Franco Columbu) Ayrıca ünvanını birinciden geri alan tek kişidir.


5


Branch Warren



“Gövdeli” Warren demek daha doğru olur. Demek istediğim; bu adamın lakabı; Quadrasaurus Flex. Warren, 36 yaşında ilk İFBB profesyonel vücut geliştirme tecrübesini elde etti. 2009 yılında sırasıyla ­Arnold Classic organizasyonunda 3.lük, Mr Olympia’da ise 2.lik elde etti. 2010 yılında 2. ve 3. Oldu. Bu yıl en sonunda Arnold Classic organizasyonunu kazandı ve Mr.Olympia’da Jay Cutler’a meydan okumak için hazır olduğunu ispat etti.



Bu bilgiler %100 Doğru Olmaya Bilirler.

Sevgiler. 

Hiç yorum yok: